Takács Ági Interior Design

Keresztes Ágnes

Az hogy mi a szép, mindenkinek mást jelent, szubjektív. Ezért is kihívás a munkánk, ugyanakkor lehetőséget ad arra, hogy teremtsünk valami maradandót és különlegeset, olyat, amit a megrendelőink ízlésére szabhatunk. Ugyanakkor a szépségnek van egy arányszáma, ami a természetben, művészetben és többek között a lakberendezésben is megjelenik. A szimmetria és aszimmetria közötti egyensúly megteremtése, egy szép enteriőrben is elengedhetetlen.

Számomra a legfontosabb a munkámban, hogy mindezeket figyelembe véve a megrendelőimnek egy olyan belső teret teremtsek, amiben jól érzik magukat, az Ő igényeikre van szabva és mind e mellett szép és igényes. Szeretem az anyagokat, a formákat és színeket, amivel nap, mint nap dolgozom. Kutatom az új lehetőségeket, anyagokat és megoldásokat. A korábbi Projekt vezetői tapasztalataimat felhasználva segítem a megrendelő és a kivitelező közti kommunikációt és az átalakítás folyamatát, hogy a végeredmény olyan legyen, mint amit megálmodtunk.

Takács Ágnes

Van úgy, hogy az ember választja a hivatását és van úgy, hogy beleszületik. Édesapám révén én az utóbbi voltam. Bútorrestaurátorként észrevétlenül vont be a régi mesterek által készített műtárgyakon keresztül a kifinomult belső terek bűvkörébe. És mégis fél életnyi vargabetűt kellett tennem azért, hogy magam is rátaláljak arra a hivatásra, ami képes betölteni a a korábbi munkáim során érzett űrt.
Ez a karrierváltás teremtette meg azt, amitől végül a helyemre kerültem. Szerencsés voltam, mert olyan képzésben részesültem, amely a képesség mellé a szakmai tudást is a kezembe adta.
A reklámügynökségi kreatív munka és az ügyfélkapcsolati feladatok felvérteztek és ezeket is hasznosítani tudom a lakberendezői munkámban, amely immár nem pusztán a hobbim, hanem a hivatásom is.

A Lakberendezők Országos Szövetségének Tagjai vagyunk