Lakberendezési tervezés folyamata

Egy új otthon kialakítása vagy a meglévő újragondolása nem egyszerűen jó ízlés kérdése, ennél sokkal több. Mindenek előtt a funkcionalitás áll, ezt követik az egyéb szempontok, mint például az értékállóság, energetikai hatékonyság. De azért valljuk be, mindannyian elsősorban az esztétikára, a stílusra gondolunk először, hisz ez a személyiségünk kivetülése. 

Mindenki vágyakozva gondol a lakberendezésre, mint tevékenységre, de vannak helyzetek, amikor mindez nyűggé is válhat, hiszen legtöbbször az építkezés során kell sorsdöntő kérdésekere választ adnunk úgy, hogy nincs kézzel fogható tervünk minden apró részletre kiterjedően. 
Nos itt derül ki sokak számára, hogy a lakberendezés nem pusztán a színek, bútorok és szép tárgyak kiválasztásáról szól, hanem egy igencsak bonyolult, műszaki ismeretekre is kiterjedő önálló szakma. Hiszen a lakás egyik legmeghatározóbb eleme a világítás, a lámpák kiválasztása, hiszen ezek fogják kellemes hangulattal megtölteni az otthonunkat. Hol legyenek a lámpák, honnan kapcsoljuk őket, hol legyen konnektor, stb. Ez pedig egy igen bonyolult tervezői munka, amelyet nem várhatunk el az elektromos tervezőtől, hiszen őt nem érdekli, hogyan fogjuk berendezni az otthonunkat. Ehhez viszont minden részletre kiterjedő lakberendezési tervre van szükség, amely a végén harmonikus élettérré alakítja a puszta falakat.

Az otthonunk bizony rólunk árulkodik, anélkül, hogy bármit mondanánk. Ehhez legtöbbünknek szüksége van egy szakemberre, aki segít eligazodni a stílusok útvesztőjében és minden körülmény közt tartani a kitűzött irányt.
A lakberendező az, aki hivatása kapcsán ismeri a legújabb megoldásokat, trendeket és segít abban, hogy Ön megelégedéssel élvezze azt az otthont, amelyben úgy érzi: hazaértem.

Mit tehetek Önért lakberendezőként?

Személyes konzultáció: amely során felmérésre kerülnek az Ön igényei, elképzelései;

  • Színpaletta és a stílusok bemutatásával alakítjuk ki Önnel közösen a követendő irányt
  • Lakberendezési tervvel, 3D látványtervvel bemutatásra kerül az Ön majdani otthona
  • Részletes konszignációs (beszerzési) lista készül a megvásárolandó tárgyakról, ha Ön egyedül kíván belevágni a tervek megvalósításába
  • Ha Ön úgy dönt, hogy szüksége van segítségre a kivitelesé során, úgy a, beszerzési és kivitelezési munkákat kézben tartjuk és levezényeljük, egészen a beköltözés napjáig.

Csomagajánlatainkkal igyekszünk minden igényt lefedni, árazásuk azonban irányadó, hiszen minden kérés más és más - mi pedig nemcsak a tervezést, de árainkat is szeretnénk az Ön egyedi elképzeléseire szabni.

Tervezés A-tól Z-ig

Komplett lakberendezési és belsőépítészeti tervezés. Teljes körű lakberendezői szolgáltatás, enteriőrtervezés. 

Lakberendezési tanácsadás

Ennek során stílusokkal, színekkel, anyagokal és berendezési javaslatokkal kapcsolatos tanácsokat adunk megrendelőink számára.  

Kiviteli tervek

Vállaljuk építési/bontási tervek, gépészeti terv, elektromos terv, burkolási terv elkészítését.

Projekt menedzsment

Vállalom a lakberendezési terv megvalósításának szervezési munkáit, ez a szolgáltatás a "Prémium csomag kivitelezéssel" árkategória része.

Bútortervezés

Beépített bútorok, egyedi konyhabútor, térelválasztó elemek, falburkolatok tervezése.
 

3D Látványtervezés

Fotorealisztikus látványtervek készítése akár az általunk készített lakberendezési tervekhez, akár az ügyfél elképzeléseinek megjelenítéséhez. Vállaljuk látványtervek készítését teljes lakásbelsőtől az egyedi bútortervek 3D-s megjelenítéséig.

Tervezői művezetés

Vállaljuk az elkészített tervek kivitelezéséhez kapcsolódó lakberendezői művezetést.